Tokenisation-projecten gezocht

De onderneming heeft een platform om NFT's uit te geven en zoekt projecten

Omzet € 1.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.000.000
FTE 2-5
Beschrijving

Gezocht wordt naar een investeerder die een producthype wil creëren door tokens uit te geven op een platform, gecombineerd met een gespecialiseerde marketingcampagne. Het gaat om een pilot.

Planning

  • Het bedrijf installeert het tokenization platform volgens de behoefte van de investeerder. Zo kan de investeerder tokens uitgeven.
  • De marketing campagne zal een verwachte opbrengst tussen de 1 en 5 miljoen Euro initiëren.

Financieel
De investering bedraagt 100.000 euro.

Over het bedrijf
Het bedrijf biedt een softwareoplossing voor de uitgifte en het beheer van effecten (aandelen, obligaties, etc.) op de blockchain. Het bedrijf heeft behoefte aan een partner die een project heeft dat geschikt is voor asset tokenization. Het doel zou een samenwerking zijn waarbij het bedrijf het platform levert en zorgt voor alle technische, juridische en marketing aspecten, en de partner levert activa die getoken kunnen worden en verkocht aan het publiek. De vermelde inkomsten zijn een projectie. Het bedrijf gaat ervan uit dat het bij een adequate investering minimaal 5 miljoen euro aan inkomsten kan realiseren binnen een tijdsbestek van 2 jaar.

Bijzonderheden
De oplossing biedt een dashboard voor de uitgever met een share cap tabel die automatisch wordt bijgewerkt wanneer tokens worden verhandeld. Het token smart contract controleert automatisch of de koper op de witte lijst staat en werkt de share cap tabel bij als de handel is toegestaan. Dit zorgt ervoor dat de emittent niet aan de regels voldoet. De oplossing biedt de belegger een dashboard om zich te registreren en zich te laten verifiëren via een aangepast KYC/AML-proces. De emittent kan de status van alle beleggers volgen via het emittentendashboard. De emittent kan ook de toewijzing van aandelen, de goedkeuring van de verificatie van investeerders, de oproep tot stemmen, de verdeling van dividenden, de heruitgifte van verloren tokens, enz. beheren. De emittent kan nieuwe investeerders die geïnteresseerd zijn in het kopen van aandelen whitelisten. De klanten gebruiken ons platform om hun activa te tokenen om drie redenen: digitalisering en automatisering van processen, fractionalisering om nieuwe soorten beleggers te bereiken, en massaal verhoogde liquiditeit.

Brookz Sectormonitor Zakelijke dienstverlening
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Zakelijke dienstverlening? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Zakelijke dienstverlening jou bij helpen.

Omzet € 1.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.000.000
FTE 2-5