Onderzoek en digitaal forensisch ICT-bedrijf

Strafrechtelijk onderzoek, cyberbeveiliging & digitaal forensisch onderzoek

Strafrechtelijk onderzoek, cyberbeveiliging & digitaal forensisch onderzoek. Neem contact op via Brookz
Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Zakelijke dienstverlening

Regio Gelderland

Omzet € 500.000

Winst Op aanvraag

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Omzet € 500.000
FTE 2-5
Beschrijving

Een internationaal erkend onderzoeksbureau gespecialiseerd in fraudeonderzoek, digitaal forensisch onderzoek, cybercriminaliteit, digitale beveiliging, IOT, strafrechtelijk onderzoek, geheime operaties en tracingdiensten. Het bedrijf wordt beschouwd als een toonaangevende leverancier van opsporings-, risico-, inlichtingen- en onderzoeksdiensten voor openbare en particuliere netwerken. Het bedrijf is sinds 2013 goed ingeburgerd in de markt, het heeft verschillende bestaande contracten en het bedrijf ontvangt gemiddeld 5 tot 10 nieuwe zakelijke aanvragen per dag. Het bedrijf heeft een reeks in-house gebouwde technologie en verschillende IP-gerelateerde producten en databases die nog niet op de markt zijn gebracht, deze producten zijn unieke tools voor het beveiligings- en forensisch domein. Het bedrijf is eigenaar van de volledige inventaris, zoals gereedschap, voertuigen, IT, servers, computers, mobiel forensisch laboratorium en alles wat mogelijk nodig is om te werken. De huidige eigenaar heeft het bedrijf volledig voorbereid op een grotere uitrol, waar hij niet de commerciële slagkracht heeft maar met een groter team bereikt dit bedrijf een veel hogere limiet. Het bedrijf heeft een actieve vergunning van het ministerie van Justitie om onderzoek te doen.

Bijzonderheden
Dit is een uniek bedrijf dat gevestigd is in een complexe branche en klaar is om verder uit te breiden. De merknaam van het bedrijf is ook een handelsmerk. Het bedrijf is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in het VK en Azië. Als u op zoek bent naar een bedrijf in de onderzoekssector, is dit een ultieme kans met een merknaam die wereldwijd wordt erkend.

Onderscheidend vermogen
Diensten op het gebied van cyber, inlichtingen, digitaal forensisch onderzoek en recherche. De organisatie werkt nauw samen met Wetshandhavingsinstanties.

Activiteiten
De merknaam van het bedrijf omvat diensten op het gebied van fraudeonderzoek, verzekeringsfraude, digitaal forensisch onderzoek, autoforensisch onderzoek, incidentrespons, onderzoek naar cybercriminaliteit en digitale diensten met betrekking tot governance, risico en transparantie.

Klanten
De huidige klanten zijn langdurige relaties. De doelgroep kenmerkt zich door een overheidskarakter of door overheidsbedrijven en grotere organisaties.

Personeel

Naast het management (4 FTE) zijn ruim 100 freelancers (consultants) voor lange tijd bij het bedrijf betrokken, deze adviseurs zijn allemaal ex rechtshandhaving, forensische experts en zijn allemaal al lang bekend bij het bedrijf. Tevens heeft het bedrijf 4 vaste medewerkers gevestigd in Nederland.

Geschikt voor
Het aangeboden bedrijf is interessant voor strategische kopers, bijvoorbeeld partijen die actief zijn in:

  • Cyber ​​Security, Forensics, Digital Security, Managed IT & ICT;
  • Onderzoeken, fraude, financiële misdrijven, verzekeringsfraude, strafrechtelijk onderzoek;
  • Mobiele netwerken, fraude in GSM-gerelateerde technologie;
  • Traceren van activa, gezochte, verduisterde activa.

Verkoop reden
De oprichter en aandeelhouder heeft het bedrijf van de grond af opgebouwd en gebracht tot waar het nu is, de oprichter is een technisch expert en ziet dat het bedrijf een hoger niveau kan bereiken, daarvoor is een groter team nodig, de huidige eigenaar blijft zo lang als nodig aan boord.

Vraagprijs

De vraagprijs is gebaseerd op: de markt, de aanwezigheid in de markt, merknaam, ontwikkeling van in-house technologie, assets en tooling.

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Zakelijke dienstverlening

Regio Gelderland

Omzet € 500.000

Winst Op aanvraag

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Omzet € 500.000
FTE 2-5