IT-bedrijf

Realiseert maatwerk application en lost complexe integratie vraagstukken op
Dynamisch opererend IT Bedrijf ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.600.000

EBITDA

EBIT € 500.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29582

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een dynamisch opererend IT-bedrijf dat pragmatische oplossingen levert voor haar klanten. De onderneming bouwt custom applicaties en websites op basis van Microsoft Net-technologie.

Gestructureerde aanpak
De gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat dit bedrijf in korte tijd een state-of-the-art-applicatie kan realiseren voor haar opdrachtgevers, waarbij wordt meegedacht aan return of investment t.b.v. de opdrachtgevers op basis van de nieuwste technologieën.

Kerncijfers
De groeiende omzet bedraagt in 2020 ca. 1,6 miljoen euro, het bedrijfsresultaat bedraagt ca. 500.000 euro, na ondernemersbeloning bij een ruim positief eigen vermogen. 

Aangeboden belang
De verkoper wens 75-100% van de aandelen te verkopen.

Locatie
Gehuurd pand in de Randstad.

Geschikt voor
De ondernemers wensen het bedrijf te verkopen aan een strategische partij, met wie zij de groei van de onderneming in synergie verder vorm kunnen geven en uitbouwen.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.