Biedt software-oplossingen ter bestrijding van witwaspraktijken

De onderneming helpt bedrijven de naleving van processen ter bestrijding van witwaspraktijken te automatiseren. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30417

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming helpt bedrijven de naleving van processen ter bestrijding van witwaspraktijken en corruptie te automatiseren. De tool biedt de gebruiker standaard workflows aan die hem in staat stellen de risico’s die verbonden zijn aan een cliënt in kaart te brengen en te beoordelen. Als gevolg van de beoordeling plant de onderneming vervolg taken in die erop toezien dat te allen tijde wordt voldaan aan de interne compliance procedures van de gebruiker en de daaraan gerelateerde wetgeving. 

Geschikt voor
De onderneming is op zoek naar een samenwerkingspartner die het bedrijf kan ondersteunen in de groei. Bij deze groei ligt de focus op het verder ontwikkelen van de tool en het professionaliseren van de organisatie. De ideale partner is zowel een investeerder als een software-ontwikkelaar.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.