Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Nauwe samenwerking met lokale scholen


Beschrijving

De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland en actief in het verzorgen van peuter-, kinder- en buitenschoolse opvang. 

Bijzonderheden
De huidige locaties maken onderdeel uit van een grotere organisatie en worden na een strategische heroriëntatie afgestoten. Het betreft een 4-tal locaties in de omgeving Midden-Nederland. Bij deze locaties wordt nadrukkelijk samengewerkt met lokale scholen.  Momenteel zijn er voor de onderneming 6 a 7 FTE (23 medewerkers) werkzaam. 

Financieel
Momenteel wordt er op jaarbasis een omzet gerealiseerd van € 800.000 tot € 850.000. De EBIT bedraagt circa 18%. De locaties hebben groeimogelijkheden.

Transactie
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen. De huidige aandeelhouder is bereid om in het kader van de bedrijfsoverdracht tijdelijk actief te blijven voor de onderneming. 

Verdere procedure
Er is een (financieel) memo beschikbaar dat na overleg met onze opdrachtgever en ondertekening van een geheimhoudingsverklaring verkregen kan worden. De intentie bestaat om met geïnteresseerde kandidaten eerst een kennismakingsgesprek te hebben alvorens er nadere (financiële) info wordt verstrekt.  

Omzet
€ 850,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28029
Rechtsvorm
B.V.