Schoolvoorbeeld van een bezielde, zeer succesvolle kinderopvang

Kinderdagverblijf op toplocatie waarin kinderen zich voluit kunnen ontplooien. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 600.000

EBITDA

Nettowinst € 85.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29941

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Bij dit kinderdagverblijf/BSO staat de kunst centraal om een klimaat te scheppen waarin kinderen zich voluit kunnen ontplooien.  Het kinderdagverblijf is winstgevend, goedlopend met wortels uit 1996 en mede geïnspireerd vanuit de visie van Rudolf Steiner (antroposofisch). Dit kinderdagverblijf heeft een goede reputatie en wordt door kenners gezien als een “schoolvoorbeeld”.

Groeikansen
Het zou zich ook goed lenen voor opschaling van het concept over verschillende vestigingen of integratie van de kennis en ervaringen op andere plekken in Nederland. Ook zou het geschikt zijn als levensechte opleidingsplek- en leerplek voor medewerkers van andere kinderdagverblijven die de pedagogische visie zouden willen integreren op hun eigen kinderdagverblijf. 

Omzetsprognose
De prognose van de financiële resultaten in 2021 ligt opnieuw hoger dan voorgaand jaar (bruto omzet: € 650.000 met bijbehorende winst: € 125.000). 

Reden verkoop
De huidige eigenaar heeft een leeftijd bereikt waarop de eigenaar de onderneming wenst te verkopen. huidige eigenaar is bereid om zich na overdracht van de activiteit nog voor enige tijd adviserend aan het bedrijf te verbinden, teneinde kennis over te dragen en te zorgen voor een goede transitie.

Profiel koper
De onderneming is met name geschikt voor bewuste ondernemers in de nieuwe economie, met oog voor mens, natuur en samenleving. 

Aangeboden belang
De onderneming wordt als geheel aangeboden, inclusief inventaris, overname huur, medewerkers etc.

Geheimhoudingsverklaring
Een informatiememorandum is beschikbaar na ondertekening van een  geheimhoudingsverklaring.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.