Kinderdagverblijf Zuidwest-Nederland

Opvang aan circa 50 kinderen
Kleinschalige organisatie met vaste medewerkers en een gering verloop in personeel. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 475.000

EBITDA

EBITDA € 100.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30920

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De onderneming betreft een kinderdagverblijf, een kleinschalige organisatie met vaste medewerkers en een gering verloop in personeel. Het kinderdagverblijf biedt kwalitatief hoogwaardige opvang aan circa 50 kinderen.

Bijzonderheden
Het kinderdagverblijf staat meer dan 10 jaar geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Daarnaast voldoet het kinderdagverblijf aan alle wet- en regelgeving. De GGD heeft inmiddels ook voor 2021 de inspectie uitgevoerd zonder opmerkingen.

Medewerkers
Alle medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s en hebben in 2020 de babycursus afgerond. De onderneming werkt met ZiKo Kindvolgsysteem voor baby’s en peuters. Welbevinden en betrokkenheid zijn de belangrijkste uitgangspunten.

Kerncijfers
De omzet bedraagt € 430.000 - € 475.000 in de periode 2019-2020. Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen bedraagt voor deze jaren respectievelijk € 80.000 - € 100.000.

Potentiële kopers
De onderneming is met name interessant voor een strategische koper die in staat is om de aanwezige synergiën en een verdere expansie te realiseren dan wel een koper met overcapaciteit. Het verzorgingsgebied van het kinderdagverblijf is aanmerkelijk groter dan de wijk waarin zij is gevestigd. Kinderen komen ook uit andere plaatsen in de regio naar het kinderdagverblijf.

Reden voor verkoop
Huidige eigenaren zoeken een passende opvolger vanwege persoonlijke omstandigheden.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!