Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kinderlunchroom, baby- en kindwellness en kinderactiviteiten

Jong bedrijf met vele mogelijkheden


Beschrijving

Het bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen. Waaronder kinderlunchroom, baby- en kind activiteitencentrum en een baby- en kindspa.

Typen lessen
Er worden verschillende typen lessen aangeboden voor baby's vanaf 8 maanden tot kinderen van 6 jaar. Met onder andere danslessen, kinderpartijen en verjaardagen van grote groepen.

Lunchroom
In het kinderlunchroom bieden wij een kleine kaart aan met verschillende broodjes en dranken. In de lunchroom is een gedeelte met veel speelruimte voor baby's en kinderen, waar zij zich kunnen vermaken met speelgoed, glijbanen en een speelhuisje. Alles is ingericht op kinderen.

Welness/spa
Daarnaast is er een baby en kind wellness / spa aanwezig. Hier staat een aantal jacuzzi's, waar baby's vanaf 14 dagen tot 2 jaar kunnen genieten van hydrotherapie (bewegen in warm water.)

Jacuzzi
Ook staat hier een grote jacuzzi waar ouders samen met hun kinderen kunnen genieten van warm water met bubbels, watervallen en kleurrijke verlichting.

Concept
Het concept leent zich om uit te breiden met een franchise of meerdere vestigingen.

Potentie
Het bedrijf zit in een stijgende lijn en er is veel meer mogelijk aan aanbod van activiteiten binnen het bedrijf. Tevens wordt samengewerkt met verschillende bedrijven/ zzp'ers. Deze huren ruimtes van het bedrijf en bieden verschillende behandelingen en lessen aan. 

Omzet
€ 95,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28234
Rechtsvorm
Eenmanszaak