Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kinderopvang

In de provincie Utrecht


Beschrijving

Het kinderdagverblijf is een particulier bedrijf (B.V.) dat sinds 2010 is gevestigd in de provincie Utrecht. Het bedrijf bestaat uit meerdere vestigingen dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De organisatie heeft een holistische visie op kinderopvang (hoofd, hart en handen) van waaruit wordt gewerkt in de hele organisatie. 

Reden verkoop
De kinderopvang is opgericht door de huidige directeur die voornemens is om de onderneming in 2019 over te dragen aan een andere partij. De ondernemer wil andere activiteiten ontwikkelen. 

Wetgeving
Het bedrijf voldoet aan en is voorbereid op alle eisen van wetgeving zoals de nieuwe regels in de wet IKK. Eén van de locaties is recentelijk door de GGD geïnspecteerd en ontving een uitmuntend inspectierapport. 

Cijfers
Het kinderdagverblijf heeft 130 kindplaatsen dagopvang en 7 groepen verdeeld over meerdere locaties. De personeelsbezetting, naast directie, bestaat begin 2019 uit 22 FTE. De verwachte omzet in 2019 bedraagt 1,5 miljoen. De huisvesting is gehuurd, middels langlopende huurcontracten.

Onderscheidend vermogen
De kinderopvang heeft een kleinschalig en intiem karakter en onderscheidt zich van organisaties in de buurt door een duidelijke pedagogische visie. Natuur, buitenspelen en ‘gezonde’ voeding zijn belangrijke pijlers. De tarieven zijn inclusief natuurlijke verzorgingsproducten en biologische (warme) maaltijden. 

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Prijs
Prijs op aanvraag.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,500,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
Overig
Profielnummer
#25889
Rechtsvorm
B.V.