Kinderopvang (Amsterdam)

3 vestigingen op unieke locaties


Beschrijving

Een kinderdagverblijf met 3 unieke vestigingen, gericht op kinderen van 3 maanden tot en met 4 jaar, gelegen in Amsterdam binnen de ring. De vestigingen worden gehuurd tegen marktconforme huurtarieven. De inrichting bevindt zich in een goede staat en past bij de positionering en filosofie. Er zijn 60 medewerkers en 143 kindplaatsen.

Bijzonderheden
De onderneming richt zich op de bovenkant van de markt, kent een hoge klanttevredenheid en geniet een uitstekende reputatie. Individuele aandacht en pedagogische begeleiding van de kinderen krijgen een hoge prioriteit.

Activiteiten
De omvang van de groepen wordt gelimiteerd op een lager niveau dan de wettelijke normen. Er wordt intensief gebruik gemaakt van de eigen tuin en veelvuldig uitstapjes naar de stadsparken gemaakt. Er is een divers creatief activiteitenaanbod aan de hand van een maandelijks wisselend thema.

Tarieven
Tarieven liggen aan de bovenkant van de markt onder andere vanwege de hogere personeelsbezetting, grotere en extra ruimtes, inhuur vakdocenten en externe lesjes. De cijfers moeten worden genormaliseerd voor overmatige management fee en financiële compensatie ouders in verband met Covid-19. Tijdelijke dip in bezetting als gevolg van Covid-19 is hersteld.

Reden voor verkoop
De onderneming is 30 jaar geleden door de huidige eigenaren opgericht. Zij hebben de operationele leiding gedurende de laatste jaren grotendeels gedelegeerd aan de vestigingsmanagers en zijn toe aan een andere invulling van hun werkzaam leven.

Omzet

€ 3.350.000

Winst

EBITDA € 700.000

Aantal Fte

51-100

Regio

West Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening, Overig

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29599

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!