Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kinderopvangorganisatie in Den Haag

Dagopvang & BSO


Beschrijving

Het betreft een kinderopvangorganisatie voor dagopvang en BSO, die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. De horizontale dagopvang wordt verzorgd voor 38 kinderen (baby’s, dreumesen, peuters). BSO wordt verzorgd voor 26 kinderen. De organisatie is gericht op het aanbieden van flexibele kinderopvang ter ondersteuning van ouders en gezinnen.

Bijzonderheden
Het bedrijf, gevestigd in Den Haag, is actief sinds 2006 en beschikt over een goed uitgerust huurpand op een gunstige locatie.

Kerncijfers
De omzet in 2018 bedraagt ca. € 425.000,-. Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen (EBITDA) is ca. 5%. Op basis van de huidige klantencontracten zal in 2019 een omzet worden gerealiseerd van circa € 500.000.

Kansen
De nieuwe eigenaar heeft ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen door het benutten van vrij beschikbare capaciteit.

Transactievorm
Er zal sprake zijn van een activa transactie. De vraagprijs voor activa van de onderneming is nader overeen te komen.

Gezocht naar
Een goede kans voor een solide en ambitieuze kinderopvang-organisatie die wenst te groeien (om zich te kwalificeren, dient de kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken).

Omzet
€ 425,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27956