Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen in Zuidoost-Nederland

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit


Beschrijving

De aangeboden onderneming betreft een kinderopvang- organisatie met 3 vestigingen voor dagopvang en buitenschoolse opvang. De onderneming biedt kinderopvang aan die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit tegen competitieve tarieven.

Activiteiten
De horizontale dagopvang wordt verzorgd op 2 locaties voor twee groepen (baby’s & dreumesen, peuters). BSO wordt verzorgd op 3 locaties. Kinderopvang wordt aangeboden aan meer dan 300 klanten. De organisatie is gericht op het aanbieden van kwalitatieve en opvoedingsgerichte kinderopvang ter ondersteuning van ouders en gezinnen.

Vestigingen
In totaal heeft de onderneming voor de 3 vestigingen een registratie voor dagopvang voor 64 kindplaatsen. Voor buitenschoolse opvang beschikt de organisatie over een registratie voor 86 kindplaatsen. De onderneming beschikt over goed uitgeruste huurpanden, en een pand in eigendom, op zeer goede locaties. 

Medewerkers
Samen met een 30-tal enthousiaste medewerksters wordt aan de kinderen een ontwikkelingsgerichte opvang aangeboden. Veel medewerkers zijn langdurig werkzaam bij de organisatie en beschikken over de benodigde scholing, kwalificaties en expertise. 

Kerncijfers
De verwachte omzet in 2019 bedraagt op basis van de huidige bezetting ca. € 1.400.000,-. Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen (EBITDA) in 2018 bedraagt ca. 25%. De nieuwe eigenaar heeft ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen door het benutten van vrij beschikbare capaciteit.

Vraagprijs
De vraagprijs voor 100% van de aandelen van de onderneming, inclusief het onroerend goed, is € 2.475.000.

Omzet
€ 1,400,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27485
Rechtsvorm
B.V.