Kleinschalig recreatiepark

Interessant beleggingsobject


Beschrijving

Het betreft hier een kleinschalig landelijk en volledig in het groen gelegen park aan de rand van natuurgebied de Maashorst in Zuidoost-Brabant. Het park verkeert in een zeer goede staat van onderhoud, waarop wordt toegezien door de op het park woonachtige beheerder.

Bijzonderheden
In de directe nabijheid liggen twee grotere recreatieparken. De bewoners kunnen desgewenst gebruik maken van de voorzieningen van het aanpalende recreatiepark.

Bezettingsgraad
De afgelopen jaren is de bezettingsgraad van het park nagenoeg 100% geweest. Van de in totaal 40 chalets zijn er 25 (waaronder de beheerderswoning) verhuurd via een externe partij. De huuropbrengsten zijn gegarandeerd tot medio 2024. Daarnaast zijn er 15 chalets in eigendom van derden die jaarlijks een bijdrage aan de service/onderhoudskosten van het park betalen.

Reden verkoop
De huidige eigenaar van de Landerijen heeft meerdere vastgoedprojecten in eigendom en heeft in het kader van verdere diversificatie van zijn vastgoedportefeuille besloten het park te verkopen.

Huur
De jaarlijkse huurstroom bedraagt € 217.000. Het aandeel van de 15 chalet eigenaren in de servicekosten/onderhoudskosten bedraagt € 23.175 per jaar.

Interessant voor
Het park is met name interessant voor een belegger die op zoek is naar een goed rendement op vastgoed met een hoge bezettingsgraad.

Vraagprijs
De vraagprijs is op aanvraag te verkrijgen.

Omzet

€ 240.000

Aantal Fte

1

Regio

Zuid Nederland

Sector

Vastgoed

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28578

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!