Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Koeriers- en transportbedrijf

Combinatie van truckvervoer (AGF, gekoeld, container en incidenteel ADR) en bestelbussen (pakketten, meubels etc)


Beschrijving

Het transportbedrijf is strak georganiseerd en levert flexibele vervoersdiensten voor 10 grote vaste klanten. Er is een goed team medewerkers, een geleased wagenpark en huurpand dat niet overgenomen hoeft te worden. Transporten vinden in Benelux, Duitsland en Frankrijk plaats. 

Bijzonderheden
Combinatie van truckvervoer (AGF, gekoeld, container en incidenteel ADR) en bestelbussen (pakketten, meubels etc). Hierbij wordt gewerkt voor vaste grote opdrachtgevers. De bestelbussen rijden in NL. De trucks in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Chauffeurs en voertuigen zijn veelal einde dag weer terug op locatie in NL. M.u.v van 2 chauffeurs die internationaal rijden.

Potentie
De vraag naar transport bij haar klanten is nu groter dan dit transportbedrijf kan bieden. Daarnaast wordt niets aan marketing en acquisitie gedaan. Een overnamekandidaat gaat dus idealiter het personeelsbestand en wagenpark uitbreiden. Of voegt het transportbedrijf samen met een andere transportbedrijf.

Uitbreiding
Uitbreiding is vooral aan te raden op het gebied van de trucks. Omdat de concurrentie hier beperkter is en de marges beter. Indien gewenst kan de huidige ondernemer nog in een overeen te komen rol aanblijven. Dit kan interessant zijn voor de NIWO vergunning.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
€ 75,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Overig
Profielnummer
#27030
Rechtsvorm
B.V.