Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Landelijk cateringbedrijf

Koper, investeerder of compagnon gezocht


Beschrijving

Het cateringbedrijf verzorgt party catering, zowel zakelijk als particulier in Nederland en in mindere mate België. Daarnaast runnen wij een bedrijfskantine met 400 medewerkers en verzorgen wij als exclusieve cateraar partijen voor een hotel en vakantiepark.

Bijzonderheden
Tot onze klantenkring behoren vele terugkerende klanten. Wij beschikken over een wagenpark van 5 auto's en een uitgebreide inventaris.

Gebeurtenissen
Na vertrek van mijn compagnon vorig jaar, is de druk te groot geworden voor een eenmanszaak. Zodoende ben ik op zoek naar een koper, investeerder of compagnon om mee verder te gaan. Na een website probleem in 2017 is de omzet gezakt van € 650.000 naar € 400.000, maar onze 60 websites zijn weer bezig zich te settelen in Google.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer is is op zoek naar een (strategische) partner om samen de onderneming verder te laten groeien.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 400,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25339
Rechtsvorm
Eenmanszaak