Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Las- en constructiebedrijf tbv de industrie

Lassen van slijtlagen


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een las- en constructiebedrijf ten behoeven van de industrie. De activiteiten bestaan uit las- en constructiewerk (niet-bouw), plaatbewerking, lassen van slijtlagen, machinale bewerkingen, reparaties en onderhoud, alsmede het bewerken van (gelegeerd) staal, RVS en aluminium.

Afnemers
Een groot vast klantenbestand zorgt voor een stabiele omzet. De klanten zijn werkzaam in Industrie (Food / Petrochemisch), Transport en Medische sectoren. Door acquisitie groeit het klantenbestand.

Personeel
12 medewerkers, waarvan 4 lassers, 4 bankwerker-lassers, 1 meewerkend voorman, 1 werkvoorbereider, 1 administratief medewerker en de DGA. Het personeel is goed opgeleid, ervaren en betrokken.

Huisvesting
Het ruim-opgezet en representatieve bedrijfspand is gunstig gelegen, nabij de A58 en wordt gehuurd van de holding. Aankoop van het pand behoort desgewenst tot de mogelijkheden.

Ondernemingsvorm
De aandelen van de Besloten Vennootschap (werkmaatschappij) worden ter overname aangeboden inclusief het goed onderhouden machinepark.

Locatie
West-Brabant

Werkgebied
Regionaal

Omzet
De jaarlijks groeiende omzet bedraagt momenteel € 1.200.000,-.

Rendement
Het gemiddelde rendement over 2014 t/m 2017 is positief, waarbij 2016 en 2017 (licht) negatief waren. In 2018 is het herstel zichtbaar in de cijfers.

Overige informatie
Het bedrijf is een erkend leerbedrijf. In verband met het ontbreken van een interne opvolger wordt dit bedrijf na vele jaren ter overname aangeboden. 

Omzet
€ 1,200,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25213
Rechtsvorm
B.V.