Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Leidende distributeur van automotive equipment

Diverse strategische samenwerkingen met bekende leveranciers


Beschrijving

De onderneming betreft een bekende leidende distributeur van automotive equipment, welke actief is in een niche. Daarnaast worden ook onderhoudscontracten aangeboden aan haar klanten, waarbij Het bedrijf is meer dan 30 jaar geleden opgericht en is gevestigd in het midden van Nederland. 

Bijzonderheden
Gezien de sterke marktpositie, wordt de Onderneming als de prijszetter van de markt gezien. De onderneming bedient uiteenlopende markten. Daarnaast hanteert de onderneming klantgerichte benadering, hoge kwaliteitsstandaarden en uitstekende aftersales.

Medewerkers
Bij de onderneming zijn circa 25 technisch hoogopgeleide en ervaren werknemers werkzaam (19 FTE).

Financials
Circa 70% van de omzet is afkomstig uit de verkoop van de equipment en de onderhoudscontracten nemen circa 10% van de omzet voor hun rekening. De overige omzet betreft onder andere de verkoop van onderdelen. De omzet van de Onderneming is de afgelopen jaren stabiel gegroeid, met een stabiele brutomarge.

Transactievorm
Het is de insteek de activiteiten van de onderneming over te dragen in een activa-passiva transactie, daar er verdere activiteiten plaatsvinden binnen de onderneming.

Omzet
€ 3,750,000
Winst
EBITDA € 300,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27472
Rechtsvorm
B.V.