Leverancier credit management-software

Specialist met een goede reputatie in de markt
Leverancier van credit management software en specialist op dit vlak met een uitstekende reputatie in de markt. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

EBITDA € 130.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29863

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van credit management-software.​ De onderneming is een specialist op dit vlak en heeft een uitstekende reputatie in de markt.

Omzet
In 2020 bedroeg de omzet ruim € 1 miljoen met een Ebitda van 12%. De omzetprognose voor 2021 is € 1.200.000. Het bedrijf kent vrijwel geen churn.

Bijzonderheden
De onderneming maakt in de laatste jaren een sterke groei door. De software kan op het gebied van credit management/debiteurenbeheer binnen vrijwel alle branches, alle lagen (MKB/grote organisaties) en internationaal ingezet worden. De software is flexibel en schaalbaar. Vooral voor klanten die een grotere/complexere debiteurenportefeuille hebben, biedt de software zeer veel toegevoegde waarde.

Profiel koper
Deze onderneming is uitstekend geschikt voor een strategische koper die aanvulling op zijn huidige portefeuille zoekt en een bredere mogelijkheid tot cross-selling.

Kenmerken

  • De onderneming heeft een stevige klantenbase;
  • Een eigen platform/software en een zeer gezonde financiële structuur;
  • Ongeveer 80% van de omzet is recurring en biedt daarom een solide vaste basis;
  • De software/klantenbase heeft de potentie om de recurring omzet uit software/ hosting aanzienlijk te versnellen. ​

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!