Leverancier hout en aanverwante producten

Bewezen marktspeler en levert high-end houtproducten


Beschrijving

Een leverancier van hout en aanverwante producten en is een bewezen marktspeler. Het bedrijf heeft een lange historie (> 100 jarig bestaan) en is uitgegroeid tot een referentie op regionaal gebied (uitstekende reputatie en naamsbekendheid).

Bijzonderheden
De leverancier heeft een volwaardig en up-to-date machinepark voor houtbewerking. Het bedrijf heeft een stabiele historische omzet en comfortabele rendementen. Daarnaast is de brutomarge hoog dankzij strategisch inkoopbeleid. 

Groeiperspectief
Vanwege de stijgende vraag in de markt is er een aantrekkelijk groeiperspectief.

Locatie
Deze onderneming heeft verschillende vestigingen in Zuid-Nederland op strategische posities. Het bedrijf staat bekend als een betrouwbare partner met hoge mate van kennis en kwaliteit.

Medewerkers
De leverancier heeft een zeer ervaren en betrokken team.

Klanten
De onderneming heeft een trouwe internationale klantenkring bestaande uit zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf kent een hoge mate van wederkerende klanten (veel vaste klanten). Vanwege het breed assortiment en hoge mate van leveringsbetrouwbaarheid dankzij grote kwalitatieve voorraad is deze onderneming in staat zeer snel te leveren aan klanten.

Omzet

€ 2.700.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Groothandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29864

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!