Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Leverancier LED-verlichting en custom-made lichtplannen

Snelgroeiende onderneming met ruim potentieel en een groot netwerk van klanten en leveranciers zoekt koper


Beschrijving

De onderneming adviseert en levert professionele partijen, onder andere elektrotechnische installateurs en vastgoedeigenaren, aan de hand van custom-made lichtplannen de meest effectieve en (kosten)efficiënte LED-verlichting voor diverse toepassingen, zoals kantoren, winkels, verzorgingstehuizen, distributiecentra en villa's.

Bijzonderheden
De onderneming onderscheidt zich door haar kennis en ervaring op het gebied van (LED-)verlichting in combinatie met een breed assortiment, korte levertijden en een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.  De sterke naam in de markt in combinatie met de door Europese wet- en regelgeving gedreven verduurzaming stuwen de voortgang van de onderneming.

Kerncijfers
In 2019 realiseerde de onderneming een omzetgroei van 33%. De onderneming verwacht in 2020 circa € 1,7 miljoen omzet te realiseren bij een gelijkblijvend brutomargeniveau van circa 30% en een EBITDA-marge van 17%.

Reden voor transactie
De DGA heeft na jaren van ondernemerschap de wens om meer tijd vrij te maken voor zijn privéleven. Desalniettemin is de betreffende DGA bereid om eventueel voor een nader te bespreken periode aan te blijven voor de overdracht van de onderneming. Om het volledige potentieel van de onderneming te benutten is de volledige betrokkenheid van een commerciële DGA wenselijk.