Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Leverancier van CNC draai- en freeswerk

Bewerking van metaal en kunststof. Zeer goed renderend.


Beschrijving

 De aangeboden onderneming heeft de afgelopen decennia een naam opgebouwd als leverancier van CNC draai en freeswerk van enkel stuks tot grote series. Het bedrijf heeft een hele trouwe groep klanten. Deze vaste, stabiele, klantenkring omvat gerenommeerde namen. Heel veel producten zijn vast en worden al jaren gemaakt. 

Organisatie
Bij het bedrijf werkt een team ervaren en deskundige medewerkers, met een chef die zelfstandig leiding geeft aan de productie. Het aanwezige machinepark is up-to-date en de onderneming kan hier de komende jaren mee vooruit. Met de beschikbare, grotendeels volautomatische CNC draaimachines, CNC freesmachines, volautomatische zaagmachines en diverse conventionele machines is het bedrijf in staat halffabricaten en complete eindproducten te leveren voor elke industrie. Het pand is in eigendom van de aandeelhouder en overname hiervan is bespreekbaar. 

Bijzonderheden

  • Heel concurrerend door slim produceren
  • Het team levert topkwaliteit
  • Series van enkelstuks tot groot
  • Trouwe klanten en spreiding over diverse marktsectoren
  • Bedrijfspand en machinepark geheel up to date 

Kerngegevens

  • Omzet en resultaat: over 2018 circa € 1,5 mln. omzet, met een EBITDA-marge van ruim 25%
  • Aantal medewerkers: 5-10
  • Regio: Midden-Oost Nederland

Verkoper en profiel koper
De onderneming wordt ter overname aangeboden vanwege de leeftijd van de directeur-eigenaar en zijn wens om de continuïteit en ontwikkeling van zijn bedrijf ook op de langere termijn te waarborgen. De koper is bij voorkeur een strategische koper die wil groeien of waarvoor de activiteiten van de onderneming een aanvulling vormen op de reeds bestaande eigen activiteiten. Een MBI-kandidaat met ervaring in de sector en de markt is ook een mogelijkheid.

Interesse
Indien u interesse heeft dan kunt u contact opnemen door te reageren onderaan het profiel. Er is een informatiememorandum beschikbaar dat na overleg met verkoper kan worden toegestuurd, na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst.

Omzet
€ 1,500,000
Winst
EBITDA € 375,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26842
Rechtsvorm
B.V.