Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Leverancier van complete "on-the-go maaltijden"

Schaalbare onderneming met innovatief productportfolio


Beschrijving

De onderneming ontwikkelt en verkoopt complete “on-the-go maaltijden”, die snel zijn in gebruik, divers van smaak, voedzaam en alle nodige vitamines en mineralen bevatten in diverse vormen (shakes, repen, etc.). Deze nieuwe categorie van voeding zorgt ervoor dat tijd en inspanning niet meer de limitatieve factoren hoeven te zijn bij het realiseren van een gezonde levensstijl. De verkopen vinden plaats via e-commerce door heel de wereld (voornamelijk Europa) en daarnaast werkt de onderneming samen met lokale partners. De onderneming onderscheidt zich van haar concurrenten door naast een breed scala aan complete maaltijden ook complete informatie rondom deze producten aan te bieden, waardoor haar consumenten in staat zijn “smart food choices” te maken.

 

Bijzonderheden
De onderneming heeft een track-record dat een sterke groei weerspiegelt. Recentelijk lag de focus binnen de onderneming op het ontwikkelen van een aantal nieuwe producten die uitstekende groeiperspectieven bieden voor een potentiële overnamekandidaat. De onderneming heeft een innovatief productportfolio en staat aan de vooravond om haar activiteiten verder uit te bouwen en een significante groei te realiseren als gevolg van de schaalbaarheid van het businessmodel. De processen zijn gestructureerd vastgelegd waardoor de onderneming “eenvoudig” overgenomen kan worden.

 

Kerncijfers 
De verwachte omzet 2019 van de onderneming bedraagt 1,2 miljoen euro. De EBITDA bedraagt circa 15-20%.

 

Procedure
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring en een korte (strategische) motivatie betreffende uw interesse is er een uitgebreider informatiememorandum beschikbaar waarin de business nader wordt toegelicht.

Omzet
€ 1,200,000
Winst
EBITDA € 225,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Agri & food, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2C
Profielnummer
#26361
Rechtsvorm
B.V.