Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Leverancier van complete "on-the-go maaltijden"

Schaalbare onderneming met innovatief productportfolio


Beschrijving

De onderneming ontwikkelt en verkoopt complete “on-the-go maaltijden”, die snel zijn in gebruik, divers van smaak, voedzaam en alle nodige vitamines en mineralen bevatten in diverse vormen (shakes, repen, etc.). Deze nieuwe categorie van voeding zorgt ervoor dat tijd en inspanning niet meer de limitatieve factoren hoeven te zijn bij het realiseren van een gezonde levensstijl. De verkopen vinden plaats via e-commerce door heel de wereld (voornamelijk Europa) en daarnaast werkt de onderneming samen met lokale partners. De onderneming onderscheidt zich van haar concurrenten door naast een breed scala aan complete maaltijden ook complete informatie rondom deze producten aan te bieden, waardoor haar consumenten in staat zijn “smart food choices” te maken.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een track-record dat een sterke groei weerspiegelt. Recentelijk lag de focus binnen de onderneming op het ontwikkelen van een aantal nieuwe producten die uitstekende groeiperspectieven bieden voor een potentiële overnamekandidaat. De onderneming heeft een innovatief productportfolio en staat aan de vooravond om haar activiteiten verder uit te bouwen en een significante groei te realiseren als gevolg van de schaalbaarheid van het businessmodel. De processen zijn gestructureerd vastgelegd waardoor de onderneming “eenvoudig” overgenomen kan worden.

Kerncijfers 
De omzet van de onderneming bedraagt 1 miljoen euro voor 2018. De EBITDA bedraagt circa 10%. De onderneming heeft 2 werknemers in dienst.

Procedure
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring en een korte (strategische) motivatie betreffende uw interesse is er een uitgebreider informatiememorandum beschikbaar waarin de business nader wordt toegelicht.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBITDA € 105,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Agri & food, IT, online & e-commerce
Profielnummer
#26361
Rechtsvorm
B.V.