Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Logistieke ICT toepassing voor voedselvoorziening

Schaalbaar bedrijf in duurzame industrie


Beschrijving

Duurzame onderneming die zich richt op het verkleinen van de “afstand” in voedselvoorziening. Door het verkorten van het distributiekanaal krijgen producenten een hogere marge zonder prijsdruk voor consumenten. De verkorting wordt gerealiseerd door een intelligente app in combinatie met een lokaal fijnmazig logistiek netwerk.

Klanten, leveranciers en organisatie
Afnemers zijn huishoudens die unieke boerenproducten willen kopen op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Leveranciers betreffen agrarische producenten van o.a. agf, zuivelproducten en vlees. Er is 1 holding B.V. met daarin ondergebracht 2 dochterondernemingen. 1 B.V. waarin de licentierechten zijn ondergebracht. 1 B.V. waarin de activiteiten zijn ondergebracht.

Reden verkoop
De huidige aandeelhouders hebben dit platform in de afgelopen jaren opgericht en vormgegeven. Onderneming bevind zich aan de vooravond van haar groei. Vanwege persoonlijke omstandigheden zien zij zich genoodzaakt de aandelen voor verkoop aan te bieden.

Investeringsoverwegingen
Schaalbaar. Sluit zeer goed aan bij huidige maatschappelijke trends. Groeimarkt. Financieel goed rendement voorzien.

Profiel Koper
Strategische partij die gericht is op de uitbouw van haar huidige marktpropositie. Financiële partij bij voorkeur i.c.m. een ervaren ondernemer met ervaring in online marketing.

Transactie
De aandeelhouders willen hun volledige aandelenbelang overdragen. Additionele financiering voor verdere groeiontwikkeling is wenselijk.