Maaltijdbereider (met halalvlees)

Verse producten van hoge kwaliteit

Specialist in bereiden maaltijden met Halal vlees. Ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

Omzet € 1.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.000.000
FTE 6-10
Beschrijving

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat idealen goed weet te combineren met professioneel ondernemerschap. Ze zijn op zoek gegaan naar de beste traditionele smaakvolle ingrediënten en hebben een sterke voorkeur voor verse producten van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze gecertificeerd als halalvleesverwerker. Als er vlees wordt gebruikt bij de gerechten is dit alleen halalvlees. Met passie voor food en service werken ze aan het bereiden van smakelijke en gezonde producten als dürüms, köfta’s, kebabs, pides en klassieke maaltijd(component)en. 

Bijzonderheden
Het assortiment is breed te noemen. Ook worden er met enige regelmaat nieuwe producten ontwikkeld. Dit gebeurt veelal in samenspraak met de klant.

Klanten
De klantenkring is divers. Van het leveren van vliegtuigmaaltijden tot aan horeca en hogescholen.

Personeel en omzet
Naast de eigenaar zijn er op dit moment 5 medewerkers. De verwachte omzet voor dit jaar bedraagt ca. € 1.000.000,-. Het betreft een overname van 100% van de aandelen.

Mogelijkheden
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI-kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie. Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken. Een kwaliteit foodbedrijf voor een MBI'er om verder uit te bouwen of voor een strategische partij om zich te versterken in de markt.

Brookz Sectormonitor Horeca, Toerisme & Recreatie
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Horeca, Toerisme & Recreatie? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Horeca, Toerisme & Recreatier jou bij helpen.

Omzet € 1.000.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.000.000
FTE 6-10