Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Machinefabriek specialist in verspaning

Specialist in grootverspaning


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in het draaien, boren, frezen, kotteren en honen van ferro en non-ferromaterialen. Met name grootverspaning, het bewerken van grote metalen onderdelen behoort tot het specialisme.

Inventaris
Met het uitgebreide machinepark kunnen ook kleinere metalen delen worden verspaand. Metalen onderdelen worden bewerkt voor onder andere scheeps-, machine en kranenbouw maar ook voor defensie, laboratoria en ander bedrijven uit diverse branches in de toeleveringsindustrie. De onderneming beschikt tevens over een eigen meetkamer en eikprogrammatuur. 

Bedrijfspand, machines
Het bedrijfspand (in eigendom van de tussenhoudstermaatschappij) ligt op een zeer goed bereikbare locatie, daarnaast is er meer dan voldoende ruimte voor uitbreiding van het pand. De machines (in eigendom van de tussenhoudstermaatschappij) bestaan o.a. uit CNC-machines en conventionele machines. De verkoper is bereid bedrijfspand en machines te verhuren en vervolgens een koopoptie te verlenen voor overname van de tussenhoudstermaatschappij. Een directe overname van 100% van de aandelen van de tussenhoudstermaatschappij behoort ook tot de mogelijkheden.

Potentiële kopers
De onderneming is met name interessant voor een strategische koper of MBI-kandidaten. De huidige eigenaar is voornemens om 100% van de aandelen te verkopen. Men is bereid om aan te blijven teneinde de overdracht zorgvuldig te begeleiden.

Personeel
Het bedrijf beschikt over 7,4 fte’s welke ervaren en vakkundig zijn. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 700,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25465
Rechtsvorm
B.V.