Makelaarskantoor

Met terugkerende inkomsten. Het kantoor is aangesloten bij de NVM


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een makelaarskantoor in het hart van de regio Westerkwartier, Stad Groningen, en (Noord) Drenthe. Het kantoor heeft een zeer goede naam in de regio. Het kantoor is actief binnen de dynamiek van de traditionele makelaardij, zakelijk vastgoed, projecten en beheer verhuurd O.G. en VVE’s. Het kantoor is initiatiefrijk en richt zich naast aan- en verkoop van bestaande bouw op realisatie van nieuwbouw en beheer van vastgoed en VVE’s.

Bijzonderheden
Sinds haar zelfstandigheid onder de huidige eigenaar kent het kantoor gestage groei van de omzet. Ook tijdens de crisis heeft de onderneming de omstandigheden wendbaar het hoofd geboden.

Werkgebied
Activiteiten strekken zich uit van het stadse Groningen langs het lommerijke Westerkwartier en Noord-Drenthe tot het bestuurlijke Assen.

Overdracht
De verkoper wenst 100% van de aandelen over te dragen. De mate waarin de huidige ondernemer nog deels aan het kantoor verbonden blijft is bespreekbaar.

Reden verkoop
De huidige ondernemer gaat over tot verkoop om zich op andere activiteiten te richten.

Kenmerken
Onderneming beschikt over een zorgvuldig opgebouwd klantbestand. Het kantoor is NVM lid en kent een omzet van € 340.000. Waarvan bij benadering € 100.000 terugkerende inkomsten.

Mederwerkers
Binnen het bedrijf zijn, inclusief de DGA, 3 medewerkers actief.

Winst
De operationele winst van de onderneming bedraagt ruim € 80.000.

Prijs
Nader overeen te komen.

Geschikt voor
Het kantoor is zeer geschikt voor ondernemende MBI kandidaten. Ook voor strategische kopers is dit een interessante propositie vanwege de veelzijdigheid van het kantoor en mogelijke synergievoordelen.

Omzet

€ 340.000

Winst

EBITDA € 80.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Noord Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening, Vastgoed

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28303

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!