Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Makelaarskantoor in de regio Groot Leiden

Flexibele overdracht mogelijk, geen OG verplichting


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een makelaarskantoor in de regio Groot Leiden. Het kantoor heeft een zeer goede naamsbekendheid in de regio. Daarnaast is het directe marktgebied volop in beweging en ontwikkeling, waardoor er ook goede toekomstperspectieven zijn.

Bijzonderheden
Het kantoor heeft haar focus op de bestaande bouw (aan- en verkoop) en heeft over de afgelopen jaren een omzet gerealiseerd van circa € 200.000,- exclusief BTW. Het kantoor is aangesloten bij de NVM. Het kantoor bestaat een lange tijd en heeft ook de afgelopen (crisis) jaren goed doorstaan. Binnen het bedrijf is naast de eigenaar nog 1 parttime medewerker actief. Overname van het personeelslid is optioneel.

Overdracht
De voorkeur gaat uit naar een overdracht van de aandelen, waarbij de huidige ondernemer nog een (nader over een te komen) periode aan het kantoor verbonden zal blijven. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst kan verdere informatie gedeeld worden.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 200,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26252
Rechtsvorm
B.V.