Marketingplatform met focus op A-merken

Eigen database met meer dan 85.000 leden


Beschrijving

Datagedreven marketingplatform met focus op online activatiecampagnes in zowel Nederland als België. Gedurende vijf jaar gebouwd aan een solide niche-bedrijf met gevalideerd concept en naamsbekendheid binnen de bureauwereld.

Bijzonderheden
Top-3 cosmeticabedrijven zitten in het klantportfolio alsmede A-merken binnen de FMCG-branche. De onderneming beschikt over een uniek white-label platform dat merken helpt om consumenten op een gerichte en vernieuwende manier kennis te laten maken met hun producten.

Verkoop
De verkoop is inclusief zelf opgebouwde database met 85.000+ consumenten en degelijk CRM-systeem met draaiboeken en B2B-contacten, hotleads en leads.

Geschikt voor
Het bedrijf biedt zeer veel potentie voor strategische kopers/investeerders en/of een ervaren ondernemer in de online marketingbranche voor verdere (internationale) expansie.

Omzet

€ 87.000

Winst

Nettowinst € 20.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#29307

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!