Marketingplatform met focus op A-merken

Eigen database met meer dan 100.000+ leden
Marketingplatform met focus op A-merk activatiecampagnes ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 90.000

EBITDA

€ 20.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29307

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Datagedreven marketingplatform met focus op online activatiecampagnes in zowel Nederland als België. Gedurende vijf jaar gebouwd aan een solide niche-bedrijf met gevalideerd concept en naamsbekendheid binnen de bureauwereld.

Bijzonderheden
Top-3 cosmeticabedrijven zitten in het klantportfolio alsmede A-merken binnen de FMCG-branche. De onderneming beschikt over een uniek white-label platform dat merken helpt om consumenten op een gerichte en vernieuwende manier kennis te laten maken met hun producten.

Klanten
De verkoop is inclusief zelf opgebouwde database met 100.000+ consumenten en degelijk CRM-systeem met draaiboeken en B2B-contacten, hotleads en leads.

Geschikt voor
Het bedrijf biedt zeer veel potentie voor strategische kopers/investeerders en/of een ervaren ondernemer in de online marketingbranche voor verdere (internationale) expansie.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.