Opent op termijn 15 kleinschalige zorginstellingen

Masterfranchisenemer voor zorgexploitaties op zoek naar investeerder(uitbetaald in aandelen). Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

Nettowinst € 100.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29799

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De ondernemer zal in samenwerking met een zorgorganisatie de komende 10 jaar 15 kleinschalige regionale zorginstellingen openen en doen exploiteren. De samenwerking is gebaseerd op een door de zorgorganisatie ontwikkelde franchise formule bestaande uit een bewezen systeem.

De doelgroep
De markt waarin de formule wordt toegepast is het bevolkingssegment aangeduid als 65 plusser die behoefte heeft aan verzorgd en beschermd wonen. Het aantal 65 plussers groeit de komende 20 jaar met 50%. Het deelsegment van 75/80 plussers groeit zelfs 100%. Deze doelgroep is dus flink aan het groeien en zijn veel mogelijkheden in.

Ervaring
De ondernemer functioneert als vastgoedontwikkelaar van de zorginstellingen. Tevens zorgt de ondernemer voor werving en begeleiding van lokale franchisenemers voor de exploitatie. Twee vastgoedontwikkelingen zijn reeds in ontwikkeling. Deze ondernemer is erg ervaren als bedrijfs- en vastgoedontwikkelaar.

Franchiseovereenkomst
De franchiseovereenkomst wordt getekend zodra de financiering is verzorgd. Gestreefd wordt begin maart af te ronden. De onderhandelingen zijn afgerond.   

Inkomsten
De financiering van de franchise vindt gedeeltelijk (100.000 euro) plaats via crowdfunding en gedeeltelijk door private investeerders (100.000 euro) en 50.000 euro door de holding.

Cumulatief preferente aandelen
De masterfranchisenemer wenst twee maal 50.000 euro cumulatief preferente aandelen uit te geven aan private investeerders voor een periode van max. 4 jaar met een jaarlijkse dividend vergoeding van 10% jaarlijks.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.