Matchmaker horeca/festivals en adverteerders

Zoekt naar 100.000 euro aan groeikapitaal
Innovatieve startup actief als matchmaker tussen horeca en adverteerders zoekt groeikapitaal. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 144.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30564

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Deze startup maakt de match tussen adverteerders en horeca/festivals door heel specifiek een doelgroep te filteren. De onderneming benadert op een leuke originele manier de doelgroep in deze sector, persoonlijke advertising ongedwongen maar vol in zicht.

Bijzonderheden
Het is een soort sportmarketing, alleen in plaats van bedrijven koppelen aan topsporters of sportclubs, koppelt deze startup bedrijven aan festivals en horecazaken. Hierdoor maakt het bedrijf alle doelgroepen benaderbaar.

Hoe doen zij dat?
Een advertentie die je kunt zien zonder dat er een scherm voor nodig is, een advertentie die je kunt voelen en ruiken. En die niet als een pre-roll of pop-up in je gezicht wordt geduwd.

Creatieve campagne
Deze startup bouwt er een creatieve campagne omheen die zowel bij de adverteerder als bij de horecazaak past waar zij de campagne mee doen. Van viltjes met meetbare QR-codes die de doelgroep laat meedoen aan online of offline acties, strandballen op events of handdoeken in de sportschool.

Groep
Het team bestaat uit een enorm enthousiaste en creatieve groep. Zij werken samen met de database waar duizenden horecagelegenheden en festivals bij zijn aangesloten.

Nominatie
De startup is gestart in de lockdown van 2020 en is al genomineerd voor Marketing Start Up of the Year van de Dutch Marketing Awards.

Deals
Verder heeft de startup al deals weten te sluiten met toffe bedrijven waaronder o.a. Budweiser.

Aantal gebruikers en omzet
Er zijn reeds +200 gebruikers en wordt er maandelijks reeds zo'n 12.000 EUR aan omzet behaald.

Business model
De horecazaken en evenementen verdienen aan de campagnes en de startup strijkt een fee op. Stel dat de startup een bierviltjes of muntjes-campagne doet, welke door de adverteerder betaald wordt, dan levert de startup deze fysieke producten zelf.

Type klant
B2B.

USP’s
Buiten een goed team met mensen, is deze startup de enige partij in Nederland die op de huidige manier werkt. Daarnaast is de groeiende database uniek.

Benodigd kapitaal
€100.000,-

Investeringsbehoefte
Uitbreiding van de digitale database en overig werkkapitaal.

Omzet (prognose) komende 12 maanden
€250.000,-

Omzet (prognose) maand 13 – 24
€350.000,-

Overige relevante informatie
Vorig jaar is er, ondanks corona, reeds een (minimale) winst gedraaid en de vooruitzichten van Q4 2021 zien er veelbelovend uit.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!