Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Medisch internet bedrijf met eigen domeinnamen

Sexproblemen gerelateerde domeinnamen


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een (medisch) internet bedrijf. De domeinaam www.impotentie.nl bestaat ruim 30 jaar. Dit domeinnaam impotentie.nl is een alles omvattende naam en daarom zeer interessant qua SEO. 

Domeinnamen
Buiten www.erectieprobleemoplossen.be beschikt de onderneming nog over 12 slapende aan sexproblemen gerelateerde domeinnamen zoals "libidoprobleem.nl" en "libidoproblemen.nl".

Bijzonderheden
In 1988 is de formule overgenomen van een bekend Uroloog/Gynaecoloog/Chirurg en een eenmanszaak begonnen. De ondernemer heeft altijd alleen gewerkt. Met een gemiddelde van 100 klanten is één dag per week voldoende om het bedrijf draaiende te houden. 

Product
In de afgelopen 30 jaar is door middel van research een zeer goed product ontwikkeld, wat alle andere erectie verhogende middelen overtreft. Zelfs de mannen die een Prostaat bestraling/operatie hebben ondergaan kan ik over het algemeen helpen. 

Aangeboden belang
Buiten alle domeinnamen en beide websites wordt ook de formule verkocht, alsmede waar en hoe de diverse medicijnen zijn aan te kopen en hoe te fabriceren. Omdat de eigenaar reeds lang in het vak zit weet hij de juiste weg om de medicijnen legaal (relatief goedkoop) te verkrijgen.

Voorraad
De huidige voorraad bevat ca. 100 diepgevroren vials (flesjes), Deze vials (onbeperkt houdbaar) zal in het komende half jaar voor de huidige 50 vaste klanten uitgegeven worden. Tevens is er eeen vooraad om nog eens aan 300 vials te fabriceren. Dus 400 vials á € 200,- p/st is € 80.000,- Het fabriceren van de 300 vials zouden samen met een koper in 2 dagen gerealiseerd kunnen worden.

Mogelijkheden bij verbetering website
Indien een koper anders dan ik er meer tijd in wil steken, dan zal ten eerste meer aandacht aan de websites besteed moeten worden. Met name de website www.impotentie.nl is heel belangrijk, want via deze website komen de meeste klanten binnen en door zijn naam kan deze bovenaan de zoekresultaten in Google komen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 30,000
Winst
Nettowinst € 25,000
Aantal FTE
1
Regio
Locatie anoniem
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, IT, online & e-commerce
Profielnummer
#25983
Rechtsvorm
Eenmanszaak