Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Medisch specialistische zorginstelling

Zuid Nederland


Beschrijving

Het betreft hier een gerenommeerde medisch specialistische zorginstelling, waarin zorg op maat wordt aangeboden voor iedereen met fysieke en mentale klachten. De onderneming levert zorg middels het ACT principe en cognitieve gedragstherapie gecombineerd met een graded activity training.

Bijzonderheden
De zorginstelling heeft een solide naam in de markt, is zeer vooruitstrevend en biedt optimale kansen voor verdere groei. De onderneming is gevestigd in Zuid-Nederland.

De markt
Deze zorginstelling richt zich op mensen met een hulpvraag, zowel enkelvoudig als meervoudig, eenvoudig en complex. Dit betekent dat de onderneming rechtstreeks met particulieren van doen heeft, maar daarnaast ook met huisartsen, medisch specialisten (zoals reumatologen, neurologen) bedrijfsartsen, verzekeringsmaatschappijen letselschade en bedrijven. Zo’n 85% van alle behandelingen is gericht op chronische pijnbehandeling.

Het personeel
Het personeel van deze onderneming is hoog en breed opgeleid, waardoor gerichte en specifieke medische specialistische zorg voor alle behandelingen van chronische pijn kunnen worden verleend. Daarbij kan gedacht worden aan artsen, fysiotherapeuten, coördinatoren, arbeidsfysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen en voedingsdeskundigen c.q. diëtisten. Binnen de zorginstelling zijn ongeveer 24 Fte werkzaam.

De omzet
De zorginstelling heeft een stabiele en goede omzetontwikkeling, en een goede portefeuille die ook bij grote partijen vertrouwen wekt. De groei is er nog lang niet uit. De onderneming heeft voor 2018 een omzet geprognotiseerd van € 3,277 mio, met een bruto marge van € 1,9 mio. Het EBITDA 2018 bedraagt in dat geval € 700.000.

Profiel koper
Het profiel is uitstekend geschikt voor een strategische koper die (in een andere regio) aanvulling op zijn/haar huidige portefeuille zoekt en een bredere mogelijkheid tot cross-selling. Door het sterk georganiseerde en hechte team is er ook een gedegen basis voor uitbreiding en versnelling van de bedrijfsontwikkeling. Ook voor een financiële investeerder biedt deze zorginstelling een uitermate goed renderende organisatie met veel ontwikkelingsperspectieven in een groeimarkt. 

Omzet
€ 3,300,000
Winst
EBITDA € 700,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie
Profielnummer
#25760
Rechtsvorm
B.V.