Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Metaalconstructiebedrijf Zuidwest-Nederland

Sterke naam in de regio


Beschrijving

Goedlopende en winstgevende onderneming in de metaalconstructiebranche met de focus op industrie, bouw- en overheidsbedrijven in Zuidwest-Nederland.

Bijzonderheden
De onderneming kent een sterk track record en is reeds lange tijd actief binnen deze sector. Hierdoor is er sprake van een loyaal en trouw klantenbestand met meerdere mondiaal opererende bedrijven. De toegang tot deze mondiale spelers is extra interessant als point of entry voor bedrijven die actief zijn in de industriële service, -piping en technische dienstverlening. Het product- en dienstenaanbod bestaat uit een totaalpakket van ontzorging. Van prijscalculatie, ontwerp- en tekenwerk tot fabricage, montage, aftersales en onderhoud.

Bedrijfsvestiging
Het vastgoed (in eigendom van de holding) ligt op een interessante locatie, met meer dan voldoende ruimte voor uitbreiding van de bestaande omzet. De verkopers zijn bereid om een koopoptie te verlenen voor overname van het bedrijfspand 5 jaar na overname van 100% van de aandelen.

Potentiële kopers
De onderneming is met name interessant voor een strategische koper die in staat is om het bedrijf te leiden nu de bedrijfsgrootte toeneemt. De huidige eigenaren zijn voornemens om 100% van de aandelen te verkopen. Men is bereid om aan te blijven teneinde de overdracht zorgvuldig te begeleiden en de omzetgroei te borgen.

Reden verkoop
Door de sterke groei van de onderneming worden inmiddels andere kwaliteiten van de directie gevraagd, bovendien gaan de aandeelhouders naar de pensioengerechtigde leeftijd toe. Derhalve hebben de aandeelhouders besloten de onderneming te verkopen.

Omzet
€ 2,000,000
Winst
EBITDA € 450,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25176
Rechtsvorm
B.V.