Methode voor beginnend lezen

Met sterk uitbreidingspotentieel
Methode voor beginnend lezen met sterk uitbreidingspotentieel ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 75.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30592

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

De activiteiten van een onderneming die een methode voor beginnend lezen heeft ontwikkeld en in de markt heeft gezet. Het betreft een volwaardig beginnend alsmede remediërende leesmethode met een unieke didactiek met het accent op de fonologische vaardigheden, het vlot kunnen decoderen (automatiseren) en de analyse.

De methode
De methode is gericht op jonge beginnende lezers, oudere leerlingen die vastlopen bij spelling en vreemde talen en anderstaligen die de Nederlandse taal willen leren lezen/uitspreken.

Bijzonderheden
De onderneming is actief in heel Nederland en is niet-locatiegebonden. De onderneming bestaat reeds ruim 20 jaar en heeft een positief track-record opgebouwd in de markt.   

Meer informatie

  • Omzetniveau:             € ca. 50-75k
  • Werkgebied:               Nederland
  • Personeelsbestand:     geen

Geschikt voor
De meest geschikte kandidaat is een partij die affiniteit heeft met de branche en over voldoende kennis en middelen beschikt om het bedrijf voort te zetten en verder te laten groeien.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.