Metselbedrijf

Met een vaste klantenkring
Onderneming betreft een goed renderend en op kwaliteit gericht metselbedrijf dat actief is in Zuid-Nederland. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 900.000

EBITDA

€ 200.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28912

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Een goed renderend en op kwaliteit gericht metselbedrijf dat actief is in Zuid-Nederland.

Bijzonderheden
Het bedrijf is uitsluitend werkzaam voor de aannemerij en heeft hier een (zeer) goed netwerk. Het gaat daarbij om circa 8 grote aannemerijen, die regelmatig gebruik maken van de diensten van dit metselbedrijf.

Medewerkers
De vakkrachten worden in het eigen netwerk exclusief voor deze onderneming opgeleid. Daarmee speelt het bedrijf handig in op de tekorten op de arbeidsmarkt. Het gaat om een eenmanszaak met 10 tot 15 personeelsleden, waarvan 4 FTE een vast dienstverband hebben.

Omzet
In 2019 bedroeg de omzet circa € 900.000 met een winst van afgerond € 200.000. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!