Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Milieu/ingenieursburo

Werkzaam in heel Nederland


Beschrijving

De onderneming bestaat 20 jaar en is in het bezit van een Procescertificaat voor asbestinventarisaties, gecertificeerd NEN-EN-ISO 9001:2015 alsmede MVO Prestatieladder certificaat niveau 3, alsmede een erkenning door het Instituut Voor Dak Veiligheid (IVDV). Daarnaast zijn we betrokken bij de ontwikkeling van de BRL 9935 (procescertificaat voor Veilig Werken op Hoogte specifiek voor platte daken). 

Opdrachtgevers
Overheids- gemeentelijke- en provinciale organisaties, projectontwikkelaars, energiebedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, architecten, vastgoedbeheerders, retailorganisaties, industrie en particulieren.

Activiteiten
De onderneming verricht asbest onderzoek en inventarisaties, bodemonderzoek, verzorgt aanbesteding, toezicht en directievoering bij de uitvoering van van samengestelde projecten (asbest, bodem-en sloopprojecten) en voert tevens risico inventarisaties voor dakveiligheid uit. Daarnaast zijn er advieswerkzaamheden op de genoemde onderwerpen.

Bijzonderheden
Medewerkers hebben goed opleidingsniveau, het bedrijf heeft een sterk flexibel karakter en speelt snel in op de vraag van haar opdrachtgevers. 

Omzet
€ 1,000,000
Winst
€ 66,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Profielnummer
#24290
Rechtsvorm
B.V.