Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Modern uitgeruste timmerfabriek

Van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien


Beschrijving

Een moderne timmerfabriek van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, inclusief spuiten en beglazing. De machinale productie vindt plaats met een (Conturex) CNC bewerkingscentrum.

Bijzonderheden
De onderneming bestaat ruim 30 jaar en staat bekend om haar hoge kwaliteit van producten, flexibliteit en korte lijnen met haar opdrachtgevers. De opdrachtenportefeuille is goed gevuld.
Opdrachtgevers zijn zowel kleine als grote bouw- en aannemersbedrijven. Producten zijn bestemd voor nieuwbouw en renovatie, maar ook wordt maatwerk geleverd voor luxe woningen en kantoren.

Moderne locatie
Het bedrijfspand en het machinepark wordt gehuurd van de moedermaatschappij.De onderneming is interessant voor kleinschaligere ondernemingen die hun productie naar deze moderne locatie kunnen verplaatsen.

Kerncijfers
De omzet 2018 bedraagt naar verwachting circa 2,2 miljoen met een EBIT van circa 7%. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De transactie betreft verkoop van 100% van de aandelen in de onderneming. Daarnaast is het mogelijk het machinepark aan te kopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 2,200,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25361
Rechtsvorm
B.V.