Onderscheidend middels haar full-service propositie (engineering - productie - montage)

Multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in de regio Eindhoven. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 4.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30213

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf dat halffabricaten en eindproducten produceert voor diverse afzetmarkten (o.a. machinebouw, drink- en proceswaterindustrie, voedingsmiddelenindustrie). Daarnaast adviseert het bedrijf haar klanten omtrent engineering en monteert men desgewenst op locatie. Zodoende is de onderneming in staat om complete projecten aan te nemen. Met deze full-service propositie (engineering – productie – montage) is het bedrijf onderscheidend in haar markt.

Activiteiten
Activiteiten bestaan onder meer uit plaatwerk, lasersnijden, CNC-verspaning en hoogwaardig laswerk.

Locatie
De onderneming is gevestigd in de regio Eindhoven.

Medewerkers
Verder heeft het bedrijf 21 medewerkers in dienst. De dagelijkse leiding is in handen van een viertal managers. De operationele betrokkenheid van de huidige aandeelhouder is beperkt is tot 2 dagen per week.

Bijzonderheden
De laatste jaren is er fors geïnvesteerd. Zo beschikt de onderneming op dit moment over een A-merk machinepark en is er geïnvesteerd in een extra productielocatie, waardoor er ruimte is voor een nog verdere groei van de onderneming.

Omzet
De omzet van de onderneming bedraagt circa € 4 mln. De onderneming is kerngezond en de winstgevendheid is goed.

Geschikt voor
De onderneming is geschikt voor strategische dan wel financiële partijen. De verkopende aandeelhouder is bereid om in overleg en afhankelijk van de potentiële koper nog beperkt betrokken te blijven bij de onderneming. 

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.