Multifunctioneel metaalverwerkend bedrijf

WTB-installatietechniek, rvs leidingwerken, apparatenbouw, onderhoud-revisie & engineering
Universeel en multifunctioneel metaalverwerkend bedrijf met een 24/7 service voor de procesindustrie. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 4.000.000

EBITDA

€ 500.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30289

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Universeel en multifunctioneel metaalverwerkend bedrijf met een 24/7-service voor de procesindustrie en nutsbedrijven in de Euregio. Het bedrijf is actief als supplier en contractor voor een stabiele internationale klantenkring.

Bijzonderheden
De onderneming werkt aan product innovatie door eigen engineering voor apparatenbouw, leidingsystemen, installaties, trouble-shooting en maintenance.

Werkplaatsen
Ruime geoutilleerde kantoren en bedrijfshallen o.a. met verspanende-, las-, en plaatverwerkende machines. Voorraadhouder materialen. Hijscapaciteit 40 ton. 

Kenmerken
Het betreft een zeer gedegen en gezond bedrijf met een rijke historie en vakmanschap.

Onroerend goed
Inclusief onroerend goed met aangrenzende eigen ruime industriële bouwgronden. Industrieklasse IV. Goede ontsluiting.

Reden voor verkoop
De ondernemer is op zoek naar een strategische koper, om het bedrijf met bijvoorbeeld E&I-activiteiten erbij te laten groeien tot een volwaardige turn-key partner. En ook het dienstenpakket meer compleet te maken. Dit mede gelet op de nieuwe producten ontwikkelingen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer gaat uit van een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming met de grond en gebouwen.

Geschikt voor
Deze onderneming is o.a. bijzonder interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen met aanvullende activiteiten.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!