Multifunctionele website, affiliate & sales

Belangrijke component van de site is de zeer uitgebreide wederzijdse contact generering tussen ZZP-ers en opdrachtgevers


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een vakkundig gebouwde, efficiënt functionerende multifunctionele website. Sterke domeinnaam. Deze Nederlands talige website is inmiddels 12 jaar online en heeft een betrouwbare reputatie.

Website
De website heeft op werkdagen tussen de 4.000 en 5.000 organische bezoekers per dag. Per maand is dat meer dan 100.000 bezoekers, zonder reclame te maken. De verwachting is dat het bezoekersaantal alleen maar zal groeien, ook in het Corona tijdperk. Belangrijke component van de site is de zeer uitgebreide wederzijdse contact generering tussen ZZP-ers en opdrachtgevers. Specifieke pagina’s worden recurring bezocht.

Opdrachtgever
Opdrachtgever ontvangt veel aanvragen van externe bedrijven voor samenwerking, betaalde content en andere mogelijkheden. Er wordt nog steeds iedere dag aan de site gewerkt.

Overdracht
Opdrachtgever wenst de website over te dragen aan een sterke grotere professionele partij die de website verder kan ontwikkelen en de hieruit voortvloeiende aanvragen, offertes, opvolging en administratie aankan. Zeer geschikt voor het integreren met webshops. Er is nog veel uitbreiding en verbetering mogelijk.

Techniek
De website werkt met php en MySQL, voldoet aan de nieuwste eisen zoals cookie wetgeving en is geoptimaliseerd voor SEO. Er is in het verleden ook een iOS app gelanceerd, maar dit is niet doorgezet.

Affiliate
Men maakt sinds 2 jaar bescheiden gebruik van affiliate marketing, bijv. verzekeringen, opdrachten, boekhoudprogramma's . Hiervoor is nooit echt een verdienmodel toegepast.

Strategische koper
Een strategische koper die een of meerdere webshops zal integreren/koppelen met de website kan veel omzet genereren.

Overnameprijs
De overnameprijs ligt in het hogere segment.

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening

Profielnummer

#28772

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!