Muziekschool met meerdere locaties in Midden-Nederland

Enthousiaste leerlingen en docenten


Beschrijving

De muziekschool is ontstaan vanuit een online en fysieke muziekwinkel. De vraag naar muzieklessen groeide hierdoor in de regio. Hierop volgend zijn er muzieklessen gestart. De muziekschool koppelde zich los van de winkel in 2011. Daarnaast wordt er les gegeven op diverse scholen.

Bijzonderheden
De lessen worden gegeven door ZZP’ers. De eigenaar van de muziekschool faciliteert, dus zorgt voor een docent, materiaal, lesruimte en een leerling. De muziekschool maakt gebruik van automatische online boekingssystemen om leerlingen te werven en te behouden. Ook is er een up-to-date website.

Lessen
Het is mogelijk om diverse muzieklessen te volgen. Individueel, groepsles of workshops. Er zijn op de leslocaties mogelijkheden tot uitbreiding van aanbod met blaas- of strijkinstrumenten.

Klanten
De klanten zijn vooral kinderen/jongeren in de leeftijd tot 21 jaar.

Omzet
Het bedrijf realiseert een omzet van ca. € 240.000,-

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil zijn aandacht gaan vestigen op een nieuwe activiteit op een ander vakgebied, samen met zijn partner en is van mening dat het een juist moment is voor een geschikte koper om de onderneming over te nemen.

Transactie
Het betreft een overname van de activa van de onderneming. Vraagprijs (inclusief een goede inwerkperiode) bedraagt € 145.000,-.

Geschikt voor
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Financiering
Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

Interessant voor
Een interessant bedrijf voor een MBI-er om verder uit te bouwen of voor een strategische partij om volume toe te voegen. 

Omzet

€ 240.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#28734

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!