Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Nederlandse distributeur van gerenommeerd internationaal cosmetica merk

Directe verkoop


Beschrijving

Exclusieve distributeur van gerenommeerd internationaal cosmeticabedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Australië, dat het beste van de natuur combineert met de nieuwste grensverleggende technologieën in de cosmetica. Het resultaat is een unieke hoogwaardige collectie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, bestaande uit huid- en lichaamsverzorging en make-up.

Bijzonderheden
Producten worden uitsluitend via directe verkoop verkocht zoals het cosmeticabedrijf dat ook elders in de wereld doet. Distributeur heeft een uitgebreid netwerk (4750+) van ervaringsdeskundige, vakbekwame én enthousiaste adviseuses welke samen met de DGA middels een moderne (besloten) webshop producten in Nederland verkopen.

Reden verkoop
Onderneming is in zijn geheel te koop omdat de DGA een ander pad wil inslaan. Door relatief eenvoudige outsourced/online bedrijfsvoering kan de huidige DGA zelfstandig (full-time positie!) de onderneming draaiende houden maar wil het graag overdragen aan een nieuw enthousiast team/DGA die het merk weer kunnen doen groeien & bloeien en voor wie het aanzienlijke financiële en persoonlijke ontwikkelingspotentie kan hebben.

Omzet
€ 700,000
Winst
EBITDA € 170,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26438
Rechtsvorm
B.V.