Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onafhankelijke uitvaartverzorger

Met een eigen uitvaartcentrum in de regio Drenthe-Overijssel


Beschrijving

De aangeboden onderneming is een onafhankelijke full-service uitvaart verzorger in de regio Drenthe-Overijssel. Het betreft een onderneming die  een goede reputatie geniet in de wijde regio. De onderneming verzorgt zowel begrafenissen als crematies. Hierbij biedt de onderneming een breed spectrum aan diensten, zoals:opbaren, rouwvervoer, drukwerk en het  ter beschikking stellen van ruimtes voor de plechtig heden. In overleg is de ondernemer bereid, gedurende een nader overeen te komen periode, voor de onderneming werkzaam te blijven om een goede overdracht te realiseren.

Financieel

  • De omzet bedroeg in de afgelopen jaren € 700.000 - € 800.000. De onderneming is in recente jaren, mede door uitbreiding en verbouwing van haar uitvaartcentrum, sterk gegroeid.
  • De (genormaliseerde) EBITDA-marge bedroeg in de afgelopen 3 jaar ruim 20%, na arbeidsbeloning van de ondernemer. De verwachtingen voor de toekomst zijn positief stabiel.

Investeringsoverwegingen

  • De onderneming realiseert een uitstekend rendement.
  • De onderneming heeft een zeer goede reputatie in de regio en is in dat verband niet sterk afhankelijk van de huidige eigenaar.
  • De onderneming beschikt over alle benodigde (eigen) faciliteiten om volledig verzorgde uitvaarten aan te bieden.

Omzet
€ 800,000
Winst
EBITDA € 200,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26786
Rechtsvorm
B.V.