Actief regio groot Amsterdam

De ondernemer van een onderhouds- en schildersbedrijf uit regio Amsterdam draagt het bedrijf graag over aan een andere partij. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#22654

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De ondernemer van een onderhouds- en schildersbedrijf uit de regio van Amsterdam draagt het bedrijf graag over aan een andere partij. De omzet ligt rond de 1,5 miljoen euro en het bedrijf is actief in onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie. Diverse gemeente instellingen, scholen, VvE’s, beleggers, zorginstellingen en bedrijven zijn opdrachtgevers van dit bedrijf. De orderportefeuille is goed gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen.

Bijzonderheden
Ook het bedrijfspand wordt bij de overname te koop aangeboden. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.