Nationaal en internationaal actief

Foodconcept zoekt strategische partner voor verdere ontwikkeling van het concept. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 50.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29692

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Ondernemer met een foodconcept gekoppeld aan een premium/strategisch label/merk zoekt een strategisch partner voor de verdere ontwikkeling van dit concept. Het concept is ontwikkeld voor foodservice en retail. Onderneming bevindt zich in Early Growth fase en zoekt groeikapitaal.

Bijzonderheden
Er is aantoonbare interesse vanuit de doelgroep en zijn er binnen deze doelgroep al omzetten gerealiseerd. Gezien de fase van ontwikkeling van de onderneming betreft het een mooie en gezonde propositie. Verder biedt de onderneming interessante mogelijkheden in het buitenland.

Vestiging
Niet locatie gebonden.

De ondernemer
Ondernemer heeft ruim 30 jaar ervaring in food Retail en export ervan.

Meer informatie
Het is een bedrijf wat zich voornamelijk richt op typische Nederlandse en Oriëntaalse/internationale foodproducten.

Personeel
Op dit moment is er 1,5 FTE werkzaam voor het bedrijf, maar gezien de ontwikkelingen en groeipotentie zal dit gaan groeien. De onderneming heeft nagenoeg geen overhead.

Geschikt voor
De ondernemer is op zoek naar een ondernemer/professional die kan bijdragen bij het verder vermarkten van het concept. Ze zien naast nationale zeker ook sterk internationale mogelijkheden. De ondernemer zoekt iemand met de juiste aanvullende kennis en een waardevol distributienetwerk met interesse in een deelname.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.