Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming actief in industrieel reinigen

Actief in het reiniging van delen van verbrandingsinstallaties en industriële installaties


Beschrijving

De ter overname aangeboden onderneming is een goed renderende, stabiele onderneming actief in de reiniging van delen van verbrandingsinstallaties en andere industriële installaties.

Activiteiten
De onderneming is gespecialiseerd in het verwijderen van aanslag, blokkades en/of vervuiling. Deze werkzaamheden hebben ten doel door middel van het aanpakken van de aanslag of vervuiling, de veiligheid van personen te garanderen en de productie te handhaven zodat het rendement geoptimaliseerd wordt.

Werkgebied
De onderneming is actief in Nederland, België en Frankrijk en beschikt over alle benodigde vergunningen en certificaten om de bedrijfsactiviteiten te mogen uitvoeren.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een unieke positie in de niche waarin zij actief is. De onderneming is in bezit van alle vergunningen en eigen voorzieningen, is daardoor zeer flexibel en werkt 100% conform geldende Wet- en Regelgeving. Door haar vaste netwerk, heeft de onderneming een stevige basis zonder haar flexibele inzetbaarheid te verliezen.

Geschikt voor
De onderneming is uitermate geschikt voor een strategische partij actief in een soortgelijke of aanpalende business van industriële reiniging.

Omzet
€ 650,000
Winst
EBITDA € 26,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Profielnummer
#26637