Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming gespecialiseerd in het snijden en bewerken van metaal

Gevestigd in het Zuidwesten van Nederland


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in het snijden en bewerken van plaatmateriaal. Opdrachtgevers hebben een betrouwbare partner in de onderneming vanwege de uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot het bewerken van de diverse materialen, in verschillende diktes en vormen. De onderneming beschikt over een groot machinepark met een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur.

Bijzonderheden
De onderneming is gevestigd in een bedrijfspand in het zuidwesten van het land, wat in eigendom van de huidige eigenaar is. Er is momenteel een ervaren team van circa 10 medewerkers. De huidige eigenaar heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat de onderneming vrijwel onafhankelijk van de eigenaar opereert.

Reden verkoop
De reden van verkoop is wegens het naderen van de pensioen gerechtigde leeftijd van de huidige eigenaar. Om de continuïteit van de onderneming te garanderen wordt er tijdig gezocht naar een geschikte koper. Het Onroerend Goed is geen onderdeel van de beoogde transactie.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij interesse ontvangen wij graag van informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Omzet
€ 2,500,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
Industrie & productie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26945
Rechtsvorm
B.V.