Onderneming gespecialiseerd in snijden en bewerken van metaal

Grote groep trouwe klanten
Onderneming gespecialiseerd in het snijden en bewerken van metaal ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.400.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30656

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in het snijden en bewerken van plaatmateriaal. Opdrachtgevers hebben een betrouwbare partner in de onderneming vanwege de uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot het bewerken van de diverse materialen, in verschillende diktes en vormen. De onderneming beschikt over een groot machinepark met een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur.

Bijzonderheden
De onderneming is gevestigd in een bedrijfspand in het zuidwesten van het land, wat in eigendom van de huidige eigenaar is. Er is momenteel een ervaren team van circa 10 medewerkers. De huidige eigenaar heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat de onderneming vrijwel onafhankelijk van de eigenaar opereert.

Reden voor verkoop
De reden van verkoop is wegens het naderen van de pensioen gerechtigde leeftijd van de huidige eigenaar. Om de continuïteit van de onderneming te garanderen wordt er tijdig gezocht naar een geschikte koper.

Onroerend goed
Het onroerend goed is geen onderdeel van de beoogde transactie.

Geschikt voor

  • Bedrijven die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding of versterking zoeken in de bedrijfsactiviteit of regio.
  • Een MBI-kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!