Onderneming in headphones zoekt groeifinanciering

€ 250.000 gezocht als lening en/of minderheidsbelang


Beschrijving

FRENDS (www.wearefrends.com) headphones produceert dames designer electronic-accessoires. Als pionier in dames-electronics heeft de onderneming een nieuwe categorie gecreëerd in de designer tech accessoires-markt.

Designs
Door nieuwe designs en functies te introduceren die vrouwen niet alleen adoreren maar ook op waarde schatten heeft FRENDS een unieke positie in deze markt. De industrie wordt al jaren gedomineerd door mannelijk of unisex design en legt daarmee duidelijk de focus op de mannelijke markt. Hierdoor ontstaat er een enorme opportunity voor dames-electronica die aansluit bij de stijl, smaak en wensen van de modebewuste moderne vrouwelijke consument.

Groeifinanciering
FRENDS headphones zoekt € 250.000 om productorders te kunnen plaatsen en om de marketing te versterken. FRENDS is op dit moment een online only-merk, met deze investering zal ook de aanwezigheid op de Nederlandse markt versterkt worden. Primair wordt gezocht naar groeifinanciering, maar een MBI'er met aantoonbare toegevoegde waarde is ook welkom.

Omzet

€ 500.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Participatie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29032

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!