Met het heien van stalen buispalen en boorpalen als specialiteit

De onderneming is actief op het gebied van funderingstechnieken in beperkte ruimte en hoogtes. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 661.000

EBITDA

Nettowinst € 163.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29083

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De onderneming is actief op het gebied van funderingstechnieken in beperkte ruimte en hoogtes. Met name het heien van stalen buispalen en boorpalen is de specialiteit.

Techniek
De stalen buispaal is de meest flexibele paaltechniek voor gebruik in beperkte ruimte en moeilijke omstandigheden. Afhankelijk van de werkomstandigheden, de paalafmetingen, en de bodemgesteldheid kan gewerkt worden met zeer kleine demontabele machines op wielen, die door een smalle deuropening naar binnen kunnen, tot zware op rupsbanden voortbewogen machines.

Bijzonderheden
Toepassingsvoorbeelden zijn: aanbouw en serres bij woningen, terrassen, tuinmuren, palen bij beperkte werkhoogte, in bestaande gebouwen, bij beperkte toegang, in achtertuinen, in garages, binnenshuis, in fabrieken, in kantoren, onder takken van bomen, op een smal pad, onder leidingen, vrijwel direct naast een bestaand gebouw of op een moeilijk bereikbaar eiland, alwaar slechts één paal benodigd is en aanvoer van een grote heimachine teveel geld kost en waar de heilocatie niet bereikbaar is met een zware machine (i.v.m. de toelaatbare vloerbelasting).

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.